Változások a gyermekétkeztetésben

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében a gyermekétkeztetés területén szükséges intézkedésekről, továbbá a 2020. április 15-től bevezetett változásokról az alábbi tájékoztatást adom:
•    Az étkezés minden eddig étkező gyermek, tanuló számára automatikusan lemondásra került március 13. napjával, kivéve azok esetében, aki kifejezetten kérték az étkezést az óvodai bezárás, illetve az új oktatási munkarend ideje alatt.
•    Az óvodai bezárás és az iskolai új oktatási rend ideje alatt azoknak, akik esetében indokolt az intézményi kiscsoportos felügyelet, és ezért az intézményekben bent tartózkodnak, biztosítjuk a napi háromszori étkezést,  a szülő igénye szerint.
•    Azok esetében, akik nem tartózkodnak bent az intézményekben,  biztosítjuk az akár háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) a szülői  nyilatkozatok alapján.
•    Az étel átvehető személyesen a TS Gastro konyháján (Albertirsa, Győzelem utca 2.) 11:30 és 12:00 között, vagy április 15-től kiszállítással is kérhető.
•    A gyermekek étkezésével kapcsolatos ügyintézés során használt nyomtatványokat elektronikusan is elérhetővé tesszük a www.albertirsa.hu oldalunkon. A gyermekek, tanulók étkezésével kapcsolatos nyilatkozatokat a kostyalik.katalin@albertirsa.hu e-mail címere kérjük megküldeni (word, pdf. fénykép stb formátumban). Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az alábbi telefonszámot 70/492-0525.
•    Lemondási szándékukat mindig írásban jelezzék a kostyalik.katalin@albertirsa.hu e-mail címre.
•    Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 11:00-ig beérkezik a megadott e-mail címre, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 11:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés