TÁJÉKOZTATÓ AZ ALBERTIRSAI HÍRADÓ VÁLASZTÁSI KÜLÖNSZÁMÁBAN VALÓ MEGJELENÉSRŐL

TÁJÉKOZTATÓ

AZ ALBERTIRSAI HÍRADÓ VÁLASZTÁSI KÜLÖNSZÁMÁBAN VALÓ MEGJELENÉSRŐL

 

Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2014. évi helyi önkormányzati és polgármester választáson induló jelöltek számára, helyi médiumként, az Albertirsai Híradó ún. választási különszámát bocsátja rendelkezésre, az alábbi feltételekkel:

 

 

Albertirsai Híradó Választási Különszám

 

Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, az önkormányzati képviselő és polgármester választáson induló jelöltek és jelölő szervezetek közötti esélyegyenlőség biztosítása érdekében kiadja az Albertirsai Híradó különszámát.

 

Az újság előállításának és kihordásának költségeit az önkormányzat magára vállalja. A lapot 4500 példányban készítteti el, és térítésmentesen bocsátja a lakosság rendelkezésére.

 

 

A különszámban való megjelenés feltételei:

 

Azok a független jelöltek, illetve pártok, jelölő szervezetek önkormányzati képviselő-, illetve polgármester-jelöltjei, akik elektronikus formátumban az Önkormányzati Hivatal jegyzői titkárságán legkésőbb 2014. szeptember 15-én 16 óráig, vagy a titkarsag@albertirsa.hu email címre legkésőbb 2014. szeptember 15-én 24 óráig leadják bemutatkozó anyagukat, az Albertirsai Híradó különszámában az alábbi térítési díj ellenében megjelennek:

 

1/1 oldal

bruttó 10 160 Ft

1/8 oldal

bruttó 1 270 Ft

 

 

 

A térítési díjakat az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Irodája által kiküldött csekken kell befizetni. A befizetett csekket legkésőbb 2014. szeptember 16-án 12.00 óráig be kell mutatni a Hivatal jegyzői titkárságán, ellenkező esetben az anyag nem kerül be az újságba!

 

Az anyagok terjedelme a következő lehet:

 

-        minden polgármester jelöltnek 1 A/4-es oldal áll rendelkezésére,

-        képviselőjelöltek 1/8 A/4-es oldal.

-        amennyiben két vagy több pártnak, jelölő szervezetnek közös polgármester-, illetve képviselőjelöltje van, a rendelkezésre álló terjedelem csak egyszer használható fel.

 

Az oldalak terjedelme minden esetben a Híradó lapméretét jelenti (A/4), tehát nem írógéppel írt oldalt: 8100 karakter, 9-es betűméret, Times Roman betűtípus.

 

Az anyagban fénykép felhasználásról a jelöltek, jelölő szervezetek szabadon dönthetnek, de azok nem növelhetik a fentiekben megjelölt terjedelmet.

 

 

 

A képviselőjelöltek csoportosítása az újságban választókerületenként történik, azon belül ABC sorrendben. A polgármesterjelöltek ABC szerinti sorrendben jelennek meg.

 

A leadott anyagok tartalmára és kiadására a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szabályait kell alkalmazni.

 

Amennyiben az anyag terjedelmével, megjelenési formájával kapcsolatban kérdés merül fel, kérem forduljanak Ádori Péterhez, a választási különszám szerkesztőjéhez!

 

tel.: +36 30 990 8290

e-mail:albertirsaihirado@gmail.com

 

 

Albertirsa, 2014. szeptember 8.

 

 

Kovács Zoltánné dr.

jegyző

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés