Pályázat házi komposztálásra!

HÁZI KOMPOSZTÁLÁS – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tájékoztatom lakótársaimat, hogy Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a levegő tisztaságának védelme, a zöldhulladék környezetbarát kezelése - ennek megfelelően a nyílt téri égetésének visszaszorítása - érdekében 2019. évben a házi komposztálás népszerűsítését és elterjesztésének elősegítését helyezi előtérbe.

Az Önkormányzat a településen lakók részére idén házi komposztálási programot indít. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez a komposztáláshoz. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db komposztáló ládát ad át használatra, együttműködési megállapodás keretében.

A jelentkezés feltételei:

• bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező személy,

• annak vállalása, hogy a jelentkező az átadott komposztáló eszközt rendeltetésszerűen használja 3 évig (az együttműködési megállapodás alapján az Önkormányzat ellenőrizheti a rendeltetésszerű használatot).

A házi komposztálási programra jelentkezésre a pályázati adatlap letölthető városunk honlapjáról (www.albertirsa.hu), vagy a hivatalban átvehető. A pályázatok beadási határideje: 2019. június 26. 1600 óra. Az Önkormányzat a költségvetésben meghatározott összegig tudja biztosítani a komposztáló ládák beszerzését, a pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

Közreműködésüket előre is köszönöm!

Fazekas László

 polgármestere

 

 

Pályázati adatlap

Együttműködési megállapodás

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés