Napi aktualitások

 

-          Apróbb - nagyobb felújítások, homokcsere és fertőtlenítés után, ismét működik mind az öt albertirsai játszótér

-          A városi piac, járvány előtti valamennyi szolgáltatása elérhető, a kedd – péntek- vasárnapi napokon. Köszönöm, hogy kereskedőink és vásárlóink nagy többsége betartja az elővigyázatossági intézkedéseket!  Bízom abban, hogy az arctakarás kötelező jellegét lassan minden piaclátogató tudomásul veszi. Az előírt időkorlát betartása viszont még számos lakótársamnak nem sikerül. Emiatt ismét leírom. Tehát: reggel 9:00- ig a fiatalabbak, 9:00- től 10:00- ig a 65 év felettiek, 10:00 után ismét a fiatalabbak vásárolhatnak a piacon. Tisztelettel kérem az előírások betartását!  

Tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy a jövő héten vasárnap, tehát május31- én, a pünkösdi ünnepre tekintettel, nem tartunk piacot.

-          A bölcsődei és az óvodai ellátásban május 25. hétfővel következő változások következményeként a gyermekek, a jelzett naptól kizárólag az intézményekben vehetnek igénybe étkezést

-          Jelenleg 12 lakótársunk van hatósági karanténban. Pozitív teszt eredményű, tehát koronavírusos fertőzött nincs Albertirsán.

-          Az általam április 03- án, 300.000 Ft felajánlásával elindított Albertirsai Válságkezelő Alap (AVA) számlájára a mai napig 6.264.959 Ft pénzadomány érkezett. Valamennyi támogató nagylelkűségét megköszönöm! Egyúttal kérem, aki teheti, segítse adományával az AVA- t! Jelenleg jó reményünk van a járvány egészségügyi leküzdésére. Gazdasági hatásai azonban súlyosak, s ma még mértékben és időben is beláthatatlanok. Ezért minden forintnyi adományra nagy szükség van. Nem véletlen a jelmondat: együtt sikerül! Hozzáteszem: csak együtt sikerül!

Az AVA számlaszáma: 10402977-50505549-55531260


Fazekas László, polgármester

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés