Stratégiai zajtérkép és zajcsökkentési terv véleményezése

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY – Stratégiai zajtérkép és zajcsökkentési terv véleményezés

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Korm. rend.) értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni. A Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó intézkedési tervek tervezetét (intézkedési tervjavaslat) és az érintett települési önkormányzatok részére továbbította.

A tervjavaslatok nyilvánosságra hozatala és az észrevételek megtételének lehetőségére és módjára vonatkozó tájékoztatás az önkormányzatok feladata. A társadalmi egyeztetést követően a KTI a beérkezett vélemények figyelembevételével véglegesíti az intézkedési terveket.

Az intézkedési tervjavaslatra vonatkozó észrevételek megtételére a közzététel időpontjától számítva 30 napot kell biztosítani. Az intézkedési tervjavaslatot az alábbi dokumentumok tartalmazzák:

  • Általános leírás – Intézkedési terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus,
  • Műszaki dokumentáció – Intézkedési terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus,
  • Pest - Albertirsa – Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus – intézkedési terv – Közúti/Vasúti

Fenti dokumentumok megtekintésére ügyfélfogadási időben személyesen az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal 5. számú irodájában van lehetőség. Az észrevételeket a jegyzo@albertirsa.hu e-mail címre, vagy postai úton küldhetik meg az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatalnak címezve.

A hirdetmény közzétételének napja: 2019. december 16.

Az észrevételek megtételére nyitva álló határidő utolsó napja: 2020. január 16.

Albertirsa, 2019. december 16.

            Kovács Zoltánné dr.

jegyző

Települési érintettség adatok_vasúti
Intézkedési terv_vasút

Települési érintettség adatok_közút

Intézkedési terv_közút


 

 

2019.12.16 - Albertirsa.hu


Kapcsolat  |  korabbi.albertirsa.hu
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés