Közérdekű felhívás közterületen végzendő szúnyoggyérítésről

KÖZÉRDEKŰ FELHÍVÁS KÖZTERÜLETEN VÉGZENDŐ SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL!


    Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy jogszabályi előírásokkal rendelkező kivitelező cég földi kémiai szúnyoggyérítési munkát végez  Albertirsa Város Önkormányzata megbízásából Albertirsa közigazgatási területén.
    A szúnyoggyérítési munkát földi kémiai irtás során az OEK által engedélyezett Deltasect szúnyogirtó szerrel, a meteorológiai körülmények függvényében:

2019. július 05-én este 21.00 órától 04.00 óráig tervezik elvégezni.

    Amennyiben a meteorológiai előrejelzésekkel ellentétben csapadékos, szeles idő lenne ezen a napon, és indokolttá válna a gyérítés elhalasztása, akkor a szúnyoggyérítésre néhány napon belül kerülne sor.
    A szúnyogirtó szer élőlényekre és az emberre ártalmatlan. A közterületi használatra engedélyezett. A gyérítési munkákat kisteherautón elhelyezett melegköd-képző géppel végezzük. A felhasznált szúnyogirtó szer emberre, állatra, növényre veszélytelen. Ez az anyag széleskörűen használatos.

    Fontos! A melegköd-képzése zajjal és nagy mennyiségű fehér, füstszerű anyag megjelenésével jár. A köd légtérbe bocsátása után 10-15 méter vastagságban elterül a levegőben a talajszint felett, és kedvező időjárás esetén hosszabb ideig is érzékelhető. A ködöt alkotó parányi szemcsék gyérítik a vérszívókat. Kérjük a lakosságot, hogy a jelzett időpontban az ablakokat csukják be.

Az esetleges erős zaj miatt kérjük szíves elnézésüket.


Combi Kft.
06/20 945-9090
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés