Információk – tábor – AVA


Lakótársaim többsége megtalálhatta már postaládájában a járványidőszak albertirsai eseményeit, tanulságait és az egyes szolgáltatásaink tartalmi változásait ismertető „Napjaink” c. kiadványt. (Postázása a település egyes részein jelenleg is zajlik.) A lap praktikus információi között szerepel a nyári napközis táborról szóló felhívás. Nos, a táborozásra június 25- ig tudunk további igényeket befogadni. A város honlapján, avagy a hivatal portáján beszerezhető nyomtatványokat kitöltve, ugyancsak a portán adhatják le az érdeklődők. E- mailben pedig a kostyalik.katalin@albertirsa.hu címre várjuk.

Örömmel írom le, hogy az országos trendnek megfelelően, Albertirsán is kedvezően alakulnak a járvánnyal kapcsolatos mutatók. Eszerint jelenleg 2 lakótársunk van hatósági karanténban, aktív koronavírus fertőzött pedig hetek óta nincs a városban.

Az Albertirsai Válságkezelő Alap (AVA) számlájára eddig 6.674.766 forint befizetés történt. Ezen felül, a képzőművészeink által felajánlott alkotások közül összesen 6 db kelt el liciten. Ez a forrás újabb 155.000 forinttal növelte az AVA- t.
Az így felhasználható 6.689.766 forint igen szép összeg, ami nagyszerű bizonyítéka polgáraink felelős gondolkodásának, áldozatkészségének. Ugyanakkor, ismét elmondom, hogy a járvány okozta szociális feszültségek, anyagi gondok orvoslása további pénzügyi forrásokat igényel. Emiatt kérem: aki teheti, támogassa az AVA- t!
Annak eddigi felhasználásáról rövidesen tájékoztatást adok.
Az Albertirsai Válságkezelő Alap számlaszáma: 10402977-50505549-55531260.

Fazekas László
polgármester

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés