HÁZI KOMPOSZTÁLÁS - PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 


Tájékoztatom lakótársaimat, hogy Albertirsa Város Önkormányzata, a levegő tisztaságának védelme, a zöldhulladék környezetbarát kezelése - ennek megfelelően a nyílt téri égetésének visszaszorítása – érdekében, a 2021. évben is a házi komposztálás népszerűsítését és elterjesztését segíti.
Az Önkormányzat a településen lakók részére házi komposztálási programot indít. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez a komposztáláshoz. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db komposztáló ládát ad át használatra, együttműködési megállapodás keretében.
A jelentkezés feltételei:
• bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező személy,
• annak vállalása, hogy a jelentkező az átadott komposztáló eszközt rendeltetésszerűen használja 3 évig (az együttműködési megállapodás alapján az Önkormányzat ellenőrizheti a rendeltetésszerű használatot).
A házi komposztálási programra jelentkezésre a pályázati adatlap IDE kattintva letölthető, vagy a hivatalban átvehető. A pályázatok beadási határideje: 2021. október 29. 1400 óra. Az Önkormányzat a költségvetésben meghatározott összegig tudja biztosítani a komposztáló ládák beszerzését. A pályázatok beérkezési sorrendben kerülnek elbírálásra.

Közreműködésüket előre is köszönöm!

                                                                                                                  Fazekas László
                                                                                                                   polgármestere
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés