Fórum

levél fürdőnkről

Albertirsa Város Polgármesteri Hivatala

Hozzászólásainak száma: 18

2015-08-05 18:03:15
Levél a fürdőnkről 
Kedves Lakótársaim! 
Az idei esztendőtől önkormányzatunk, a képviselő-testület döntése alapján saját kezelésbe vette gyógyvizű fürdőnket. A teljes szezonnak lassan háromnegyedéhez érkezünk. Ennyi idő alatt sok-sok tapasztalatot szerehettünk, és vendégeinktől rengeteg visszajelzést kaptunk, melyekben megosztották velünk észrevételeiket. Örülök, hogy a pozitív vélemények érzékelhetően többségben vannak. Ennek alighanem az az oka, hogy igyekeztünk a vizet és a fürdő egész területét tisztán tartani, a környezet esztétikumát növelni. Odafigyeltünk, hogy mindig történjék valami érdekesség, újdonság a strandon. Ezalatt nem pusztán a lebonyolított rendezvényekre gondolok, hanem olyan apróságokra is, mint a két párakapu, a lengőteke felszerelések, vagy új kedvenceink - "a béka" és " a teknős" megjelenése a pihenő területen. (Utóbbiakat ezen a helyen is megköszönöm alkotóiknak!)
Természetresen kaptunk jó néhány kritikai észrevételt is. Helye, hogy így történt, hiszen ezekből tanulhatunk. 
Most azt kérem azoktól, akik az idei szezonben megfordultak az albertirsai strandfürdőben, hogy írják meg pár mondatban a tapasztalataikat, véleményüket, tegyék közzé javaslataikat. Mindezt megtehetik városunk honlapján vagy facebook oldalán. De a fürdő pénztárában erre a célra elhelyezett dobozba is eljuttathatják írásos megjegyzésüket. 
Így gazdagítják és pontosítják eddigi tapasztalatainkat. 
Véleményüket előre is köszönöm! Szükségünk van minden észrevételre, hiszen a fürdő mindannyiunké - valamennyiünk örömére alakítjuk. 

Albertirsa, 2015. augusztus 05. 

                                                                                                    Tisztelettel: 
Fazekas László 
polgármester 

 #1

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés