Fórum

Születésnap után

Albertirsa Város Polgármesteri Hivatala

Hozzászólásainak száma: 18

2014-01-10 13:30:08
Születésnap után

   Albertirsa 2013-ban városként tíz esztendős volt. Több eseménnyel, programmal, emlékeztünk a jubileumról. Magam úgy vélem mindez méltó volt az évfordulóhoz – gondoljunk például a Mirelite park kialakítására, vagy az igazán jól sikerült várostörténeti vetélkedőre.
Talán többen egyetértenek velem ebben, míg mások egyáltalán nem. Most már nem is ez a legfontosabb. A születésnap ugyanis elmúlt, a vendégek hazatértek a „buliból”. Ma és holnap inkább az foglalkoztat bennünket, hogy milyen lesz ez a város tizenöt, húsz, harminc, vagy épp ötven évesen. Kérem lakótársaimat, segítsenek ennek a kérdésnek a megválaszolásában. Javaslom, emeljük ki a huszadik születésnapot, addig ugyanis épp annyi idő telik el, mint a 2003. évi város avatástól napjainkig.
Kérem, hogy akinek véleménye, javaslata van Albertirsa jövőjére vonatkozóan, írja azt meg városunk facebook oldalára, a polgarmester@albertirsa.hu email címre, az Albertirsai Híradó szerkesztőségéhez /albertirsaihiradó@gmail.com/, vagy egyszerűen juttassa el a polgármesteri titkárságra. A terjedelem nem fontos. A január végéig beérkező javaslatok, ötletek szülőivel február hónap során fórum keretében megvitatjuk Albertirsa lehetséges előrehaladási irányát, aktuális teendőinket, városunk hosszú távú jövőjét.
Várom megtisztelő válaszaikat.

Fazekas László
polgármester
 #1

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés