Felhívás az utazóközönség részére

FELHÍVÁS AZ UTAZÓKÖZÖNSÉG RÉSZÉRE!

 

Pilis, Albertirsa, Ceglédbercel, Cegléd települések vezetőihez rengeteg panasz érkezett az elmúlt időben a vasúti és volánbusz közlekedéssel kapcsolatban. A gyakori menetrend változás, a késések és az egyes járatok kapcsolódása, a tájékoztatás hiánya és a menetjegy érvényességének kérdése elsősorban az ingázók, de valamennyi tömegközlekedéssel utazó részére sok kellemetlen élményt szerez. 

A MÁV Start ZRT és a Volánbusz ZRT utazóközönségének véleményét várjuk. Elsősorban a Cegléd-Ceglédbercel-Albertirsa-Pilis-Monor állomásokra, megállókba érkező és onnan továbbközlekedő járatok összehangolt és késésmentes közlekedését szeretnénk elérni. 

Az érintett települések polgármesterei külön, erre a célra megadott e-mail címre 2019. június 30-ig várják az észrevételeket. Erről az e-mail címről nem fogunk választ küldeni és csak a fenti időpontig él. 

Közös célunk, hogy a Cegléd-Pilis szakasz településeinek vezetői együtt képviseljék a lakossági észrevételeket a MÁV-START Vasúti Személyszállító ZRT és a Volánbusz ZRT felé.

Tisztelettel,

Hajnal Csilla

Pilis Város Polgármestere

 

Fazekas László

Albertirsa Város Polgármestere

 

Török József

Ceglédbercel Község Polgármestere

 

Takáts László

Cegléd Város Polgármestere


Az albertirsai utazóközönség észrevételeit az eszrevetel.albertirsa@gmail.com e-mail címre várjuk 2019. június 30 –ig.

 

 

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés