Covid – Szolgálat – Türelem

                Március óta a járvány ügyében rengeteg esemény történt, tapasztalat adódott valamennyiünk életében. Október 20-án, a város családorvosaival egyeztettük mindezt, s a közeljövő teendőit. Megállapításainkat, kéréseinket az alábbiakban összegzem:
lakótársaink eddigi fegyelmezett együttműködéséért köszönet jár. Hozzáteszem, mindez megilleti orvosainkat és közvetlen munkatársaikat is. Sajnos egyelőre nem látható, hogy meddig tart a járvány. Emiatt mindenkitől további türelmes és fegyelmezett együttműködést kérünk.
Az orvosi rendelők pontos elérhetőségét egy másik bejegyzésben ismét közzétesszük. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy orvosát rendelési időben hívja. Jelenleg a rendelőkben gyakran 2 – 3 telefon egyidőben csörög. Emiatt az ott szolgálók nem tudnak minden hívásra azonnal reagálni, ám amint tehetik, pótolják azt. Kérjük, hogy rendelésre továbbra is előre kérjenek időpontot! A várótermeket várakozásra csak nem várt sürgős, halaszthatatlan esetekben és a feltétlenül szükséges időtartamig használják a betegek! A várótermeket, s a rendelőhelyiségeket továbbra is folyamatosan fertőtlenítjük. Az egészségügyi létesítmények teljes területén természetesen kötelező az arcot szabályosan (orr és száj) takaró maszk, valamint kézfertőtlenítő használata. Minderre valamennyiünk érdekében van szükség! Még egyszer: megértést és türelmet kérünk!

Senki ne feledje: együtt sikerülhet!

 

                                                                                                              Fazekas László, polgármester

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés