Albertirsai Extrém Sportok Egyesülete
Alakulási év: 2010 március 6
 
 

Az egyesület 2008 őszén egy 4-5 főből álló bmx freestyle stílusú sportot művelt erősen haladó kategóriában. Az egyesületben való tömörödés gondolatát mérlegelve kezdtük megszervezni a napjainkban már még egy szakosztálynak helyet adó szervezetet.

 

A sportágnak helyre és eszközökre volt szüksége ahhoz hogy egyáltalán működni tudjon.

 

A helyet és a lehetőséget az új Albertirsai Sport Centrumban adta meg az akkori képviselő testület. amit nagyon köszönünk. Az eszközöket amit a sportolók saját munkájukkal újítottak fel, szülők, vállalkozók,akkori képviselők,Fazekas László polgármester úr Jászberényi Tamás Alpolgármester úr anyagi támogatásából vásároltuk. Az ideszállítás költségét és technikai megoldását Vaskó Tibor úrnak köszönhetjük. A 2010 ben megrendezett Sport és Gyermeknapon a rendezvény keretén belül nagy közönség sikerrel hivatalosan is át adtuk a pályát. A rendezvényt még színesítette új szakosztályunk a Parkour csoport akik akrobata ügyességükről tettek tanúbizonyságot, a külön raklapokból nekik épített eszközökön.

 

A szinte alig gyakorolt bmx csapatból egy kiváló versenyzőnk Maya Krisztián Szentesen megnyerte az első helyet, maga mögé utasítva azokat a versenyzőket akik nem ritka esetben több 10mil. Érő eszközökön fejleszthették tudásukat. 2010 augusztus Csillebérc.

 

A másik nagy reménysége a csapatnak Sáfrány Albert döntős.

 

Azt hiszem a fentiekben leírtak önmagukért beszélnek. Ezek a fiúk megérdemlik a segítséget, a megbecsülést a törődést. Legyen ez így! Karoljuk fel, és támogassuk őket hiszen ők is öregbíthetik Albertirsa nevét.

 

                                                                     Fülöp Sándor. Elnök

2011.09.14 -


Kapcsolat  |  korabbi.albertirsa.hu
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés