Albertirsa Város Településkép Védelméről szóló önkormányzati rendeletének módosítás

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

 

Albertirsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött Albertirsa város hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról. A módosítás négy részterületre vonatkozik - elsődlegesen tulajdonosi kérésre - mely érinti a településszerkezeti tervet, a helyi építési szabályzatot és szabályozási tervet is.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a rendelet módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

A módosítással kapcsolatos észrevételeiket kizárólag elektronikusan küldhetik meg 2021. április 23-án 10 óráig a foepitesz@albertirsa.hu email címre.

 

 

 

 

                                                                                   Fazekas László

                                                                                   polgármester

 


2021.05.12 - Albertirsa.hu


Kapcsolódó dokumentumok

icon
Albertirsa tárgyalásos
(albertirsa_targyalasos.zip)
17.49 Mb
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés