Albertirsa Város hatályos helyi építési szabályzatának módosításáról_ 2021/2022

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

 

Albertirsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött Albertirsa város hatályos helyi építési szabályzatának módosításáról. A módosítás kizárólag a kisvárosias lakóövezetekben a lakásokhoz tartozó gépjárművek lehelyezésére vonatkozik, egyéb változást a tervezet nem tartalmaz.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a rendelet módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

A vírushelyzetre való tekintettel a lakossági tájékoztató fórumon való részvételt előzetes regisztrációhoz kötjük, részvételi szándékukat 2022. január 3-án 16. óráig jelezhetik a foepitesz@albertirsa.hu email címen.

A módosítással kapcsolatos észrevételeiket kizárólag elektronikusan küldhetik meg 2022. január 10-én 16. óráig a foepitesz@albertirsa.hu email címre.

A lakossági tájékoztató fórum 2022. január 4-én 15 órakor kerül megrendezésre a Polgármesteri Hivatalban.

 

 

 

 

                                                                                   Fazekas László

                                                                                   polgármester

2021.12.21 - Albertirsa.hu


Kapcsolódó dokumentumok

icon
Albertirsa Város hatályos helyi építési szabályzatának módosításáról_ 2021/2022
(albertirsa__egysz_mod_.pdf)
601.62 Kb
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés