A járvány nem ért véget…

 

-          A városi piac működése kapcsán továbbra is kérem tisztelt lakótársaimat az időkorlátok, a távolságtartás és az arctakarás szabályainak betartására!

Különösen szembeötlő, hogy még mindig akadnak, akik nem veszik komolyan a meghatározott időkorlátokat. Nyomatékosan kérem, hogy 65. évnél idősebb lakótársaink kizárólag 9:00 és 10:00 óra között, a fiatalabbak pedig ezen időintervallumokon kívül vásároljanak a piacon.

Pünkösdkor, tehát május 31- én vasárnap nem tartunk piacot.

Június 06- ától szombatonként ismét megrendezzük a használtcikk piacot, melynek profilja megegyezik a járvány előttivel.

 

-          Örömmel tájékoztatom kedves lakótársaimat, hogy pozitív teszt eredménnyel rendelkező, koronavírusos fertőzött beteg nincs városunkban. Hatósági házi karanténban jelenleg 7 albertirsai van.

 

-          Az Albertirsai Válságkezelő Alapba (AVA) eddig 6.270.959 Ft befizetés történt. Köszönöm valamennyi segítőnknek, hogy adományával enyhít a járvány okozta gondjainkon.

A képzőművészetet szerető, s további támogatás nyújtását fontolgató lakótársaink figyelmét felhívom az Albertirsa honlapján, városunk és jómagam (mindkét) facebook oldalán futó licitre. Ennek segítségével is támogathatják a sokunk közös áldozatvállalása révén élő válságkezelő alapot.

Ne feledjék: Együtt sikerül!

        Az AVA számlaszáma: 10402977-50505549-55531260.

 

 

 

Fazekas László, polgármester

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés