Vágányzári információk_06.18.

Vágányzári Információ!

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. június 22-től 2018. július 2-ig Monor – Pilis állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

 

A Budapestről Ceglédig közlekedő zónázó vonatok 5 perccel később és hosszabb menetidővel közlekednek, a munkanapokon Szolnokig közlekedő zónázó vonatok pedig nem közlekednek a vágányzár időtartama alatt. A személyvonatok Budapestről 15 perccel korábban indulnak, illetve Budapestre közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest később érkeznek.

 

Budapestről a Debrecen, illetve Szeged irányú InterCity vonatok 10 perccel korábban közlekednek, míg a Budapest – Záhony között közlekedő sebesvonatok Budapest és Cegléd között nem közlekednek, (csak Ceglédtől Záhonyig, illetve Záhonytól Ceglédig közlekednek), ahol az átszállási lehetőség biztosított.

 

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.


Megértésüket köszönjük!


KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI IGAZGATÓSÁG

KÖZPONTI KÖZLEKEDÉSSZERVEZŐ IRODA


Menetrend

 

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés