Újra járdaépítés

JÁRDAÉPÍTÉSAlbertirsa Város Önkormányzata az előző évek gyakorlatának megfelelően, lakossági járdaépítési akciót szervez.

Az építéshez az önkormányzat biztosítja a szükséges cementet. Az igénylők feladata a kivitelezés végrehajtása, melyhez a hivatal szakmai segítséget nyújt.

Kérjük az érdeklődőket, hogy járdaépítési igényeiket 2013. június 28-án 1200 óráig írásban adják le az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal 6. számú irodájába.

Az igénylésnek tartalmaznia kell a járdaépítés pontos helyét (utca, házszám), az elkészítendő járda hosszát és szélességét.

A beérkezett igények kielégítéséről 2013. július 12-ig születik döntés, melyről az érintettek 2013. július 19-ig írásos értesítést kapnak.

Az elbírálás során előnyt élveznek azok az igénylők, akik összefogva hosszabb, egybefüggő járdaszakaszt kívánnak építeni.

A járdák elkészítésének határideje 2013. október 15. Bővebb felvilágosítás az Albertirsai Közös Polgármesteri Hivatal 6. számú irodájában, vagy telefonon, az 53/570-069-es telefonszámon, Dávid Istvántól kapható.

 

 

Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés