Pályázati Felhívás 2017.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2017.

 

Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bérbe adásra meghirdeti a tulajdonát képező, és az Albertirsa, Mirelite parkban elhelyezésre kerülő öt darab faházat. 

A felhívásban szereplő faházak közül három darab faház étel és ital árusítására, kettő darab faház karácsonyi ajándéktárgyak, édességek árusítására szolgál.

Bérlés ideje: 2017. december 1-től 2017. december 24-ig. (adventi időszakra). 

Bérleti díj: az étel-ital árusítására bérlendő faház elvárt legalacsonyabb bérleti díja: 30.000 Ft+áfa, az ajándéktárgy, édesség árusítására bérlendő faház elvárt legalacsonyabb bérleti díja: 20.000 Ft+áfa, 2017. december 1-től 2017. december 24-ig terjedő adventi időszakra.

A díj magában foglalja a faház bérleti díját és az összeszerelési költségeket. Bérbeadó 1 db 220 V-os, szabványos földelt dugaszoló aljzatot biztosít a faházba. Bérlő tudomásul veszi, hogy a villamos csatlakozáson túlmenően semmilyen egyéb közmű csatlakozási lehetőséget nem biztosít. Tudomásul veszi, hogy a közmű díját (áramszolgáltatás) a bérleti díj nem tartalmazza, a keletkezett fogyasztást megfizeti.  E szabályok a „Bérlés ideje” szövegrészben szereplő opciós lehetőségre is fennállnak.

 

Feltételek: Fontos kikötés, hogy a karácsonyi vásár ünnepi jellegének fenntartása érdekében kizárólag az adventi hangulatot teremtő szolgáltatások, vendéglátások biztosítását, illetve karácsonyi ajándékozással kapcsolatos tárgyak kereskedelmét kívánja a faházak bérbeadásával elősegíteni.

A faházak nyitva tartása egységesen:  (hétfőtől-vasárnapig) 10.00 - 21.00 óráig.

A pályázati adatlap letölthető a www.albertirsa.hu honlapjáról, illetve személyesen átvehető az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal 6. számú irodájában.

Pályázat benyújtásának módja, helye, határideje: a pályázati adatlapot és a tevékenységre feljogosító okiratok másolatát zárt borítékban, személyesen Fazekas László polgármester nevére címezve, 2017. november 17-én 12.00 óráig lehet leadni az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal Iktatójában 2730 Albertirsa, Irsay K. u. 2. A borítékon tüntessék fel az „Advent 2017” feliratot. 

A pályázat elbírálásának módja, határideje: a faházak bérlésére, határidőre beérkezett pályázatok értékelése a jelentkezés sorrendjében történik. A bérlő a kereskedelmi jogszabályi előírásoknak megfelelő pályázók közül kerül kiválasztásra. A bírálatnál döntő szempont a vállalt bérleti díj összege, mely a minimálisan meghatározott bérleti díjnál alacsonyabb nem lehet.  A pályázatok elbírálásánál albertirsai székhelyű vállalkozók előnyt élveznek.

A pályázat eredményéről történő tájékoztatás módja: a döntésről levélben, faxon, e-mail-ben megküldve értesíti a nyertes pályázókat, legkésőbb 2017. november 22-ig.

Érdeklődni az alábbi telefonszámokon lehet:  53/ 570-069,

Ügyfélfogadás: Hétfő:  08.00 – 17.30,   Kedd:   08.00 – 16.00,  Péntek: 08.00 – 12.00

pályázati adatlap2017www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés