Gerje-Party Fúvósegylet

A Gerje-Party Fúvósegylet 1995-ben alakult, célja Albertirsa és a környező települések zenei életének fellendítése, az itt élő és zenélni vágyó emberek összefogása. Az egyesületet albertirsai, ceglédberceli, pilisi és dánszentmiklósi fiatal muzsikusok alapították. A zenekarnak jelenleg 55 állandó tagja van. Ezzel a létszámmal Dél-Pest megye egyik legnagyobb fúvószenekaraként működik.
A zenekar repertoárján a klasszikus zene és a könnyűzene minden szegmense megtalálható. Az együttes önálló koncerteket, térzenéket és menetzenét is szolgáltat. A zenekar karmesterei Orosz János és Erős Péter.
A Gerje-Party Fúvósegylet tagja a Fúvószenekarok és Együttesek Magyarországi és Közép-Kelet-Európai Szövetségének.
A Gerje-Party Fúvósegylet rendszeresen fellép Dél-Pest megye kulturális rendezvényein, állandó résztvevője a régió állami ünnepeken rendezett megemlékezéseinek.
A zenekar önálló Évzáró koncertje, a két-három évente rendezett Farsangi jelmezes koncert, a térzenék mindig szépszámú közönség előtt zajlanak.
A belföldi meghívások közül kiemelkednek a fúvószenekari fesztiválokon történő fellépések, a budapesti kulturális rendezvényekre történő felkérések, és a borrendi felvonulások.
A közelmúlt sikeres hazai fellépéseinek helyszínei voltak többek között Abony, Balatonalmádi, Balatonmáriafürdő, Budafok, Cegléd, Dunaföldvár, Kecskemét, Kiskunlacháza, Monor, Nagykanizsa, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Várpalota és Velence. A zenekar fellépéseiről tudósított már a Magyar Televízió, a Duna Televízió és az RTL Klub. Rendszeresen jelennek meg képes összefoglalók az országos napi- és hetilapokban, a helyi sajtóorgánumokban.
A Gerje-Party Fúvósegylet fennállása során többször vendégszerepelt már nemzetközi fesztiválokon Szlovákiában, Olaszországban és Franciaországban.
Vezetőség:

Elnök: Dr. Kiss Tibor
Alelnök: Bíró Tivadar
Titkár: Holub Márta
Koncertmester: Erős Péter
Zenekari képviselő: Szegedi Károly

Gerje-Party Fúvósegylet
2730 Albertirsa, Magyar u. 6.
Tel.: 06-70-330-7708
1 % ajánlásához Adószámunk: 18668267-1-13

e-mail: info@gerjeparty.hu
Internet: www.gerjeparty.hu
 
2010.07.20 - Albertirsa.hu


Kapcsolat  |  korabbi.albertirsa.hu
www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés