FELHÍVÁS- városnapon faház bérlése

FELHÍVÁS

 

Albertirsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete bérbeadásra meghirdeti a tulajdonát képező, és az Albertirsa, Erzsébet téren elhelyezésre kerülő hat darab  faházat. 

A felhívásban szereplő faházak közül négy darab faház étel és ital árusítására, kettő darab faház ajándéktárgyak árusítására szolgál.

 

Bérlés ideje: 2017. szeptember 09. 10.00 – 24.00 óráig. 

 

Bérleti díj minimum: 15.000 Ft + áfa. A díj magában foglalja a faház bérleti díját és az összeszerelési költségeket. Bérbeadó 1 db 220 V-os, szabványos földelt dugaszoló aljzatot biztosít a faházba. Bérlő tudomásul veszi, hogy Bérbeadó a villamos csatlakozáson túlmenően semmilyen egyéb közmű csatlakozási lehetőséget nem biztosít. Tudomásul veszi, hogy a közmű díját (áramszolgáltatás) a bérleti díj nem tartalmazza, a keletkezett fogyasztást megfizeti.  E szabályok a „Bérlés ideje” szövegrészben szereplő opciós lehetőségre is fennállnak.

Amennyiben a faház bérlője az általa értékesíteni szánt tárgyakat a faház előtti területen is szeretné árusítani, abban az esetben Albertirsa Város Önkormányzata képviselő-testületének a közterület használat általános rendjéről szóló 17/2005.(VII.1.) rendelete alapján, közterület használati engedélyt kell kérnie.

 

Feltételek: Bérlőnek rendelkezni kell az árusításhoz szükséges engedélyekkel. 

 

A faházak nyitvatartása egységesen: 2017. szeptember 09. 10.00 – 24.00 óráig.

 

A pályázati adatlap letölthető a www.albertirsa.hu honlapról, illetve személyesen átvehető a Közös Önkormányzati Hivatal 6. számú irodájában.

 

Pályázat benyújtásának módja, helye, határideje: a regisztrációs adatlapot és a tevékenységre feljogosító okiratok másolatát zárt borítékban, 2017. július 31-én 12.00 óráig lehet leadni személyesen vagy postai úton, az Albertirsai Közös Önkormányzati Hivatal Iktatójában 2730 Albertirsa, Irsay K. u. 2. A borítékon tüntessék fel a „Városnap” feliratot. 

 

A pályázat elbírálásának módja, határideje: a faházak bérlésére, határidőre beérkezett pályázatok értékelése a beérkezés sorrendjében történik. A bérlő a kereskedelmi jogszabályi előírásoknak megfelelő pályázók közül kerül kiválasztásra. A pályázatok elbírálásánál albertirsai székhelyű vállalkozók előnyt élveznek.

A felhívás eredményéről történő tájékoztatás módja: Bérbeadó, a döntésről levélben, vagy e-mail-ben értesíti Pályázókat, legkésőbb 2017. augusztus 15-ig.

A felhívással kapcsolatban érdeklődni az alábbi telefonszámokon lehet: 06-53- 570-069.

 


 

 

Regisztrációs lap

 

Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének……………….. számú határozata alapján, az önkormányzat tulajdonát képező, Albertirsa, Erzsébet téren Városnapi rendezvény keretében felállítandó faház bérlésére kiírt felhíváson való részvételre

Név:               ……………………………………………………………………………………

Címe               : …………………….……………………………………………………………

Telefonszáma: …………………………………………….………….…………………………

Email címe: …………………………………………….…………….…………………………

Adószáma: ……………………………………………………………..……………………….

 

Cég neve: …………………………………………..……...……………………………………

Címe:…………………………………..….……………………………………………………..

 telephelye: ……………………………….………….………………..……………….………..

Cégbírósági bejegyzés száma, vállalkozói eng. szám: ………………..………………………..

Adószáma: ………………………………...………….………………..……………….….……

Regisztrációt kérő neve: …………………………………………………………………….…..

Faház hasznosításának ismertetése: ……………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………...…………………………………………………………………………………………………...…………………………………………………………………………………………………...…………………………………………………………………………………………………...Forgalmazott termékek köre: .....................................................................................................

...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................………………………………………………

Nyilatkozom arról, hogy a felhívást ismerem, és az abban foglaltakat elfogadom.                                   

 

                                                                              ………………………………………………

                                                               Aláírás

 

Regisztráció ideje: ……………………………………………………………

 

www.someday.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, internetes és intranetes alkalmazásfejlesztés